Sport

2013.11.29. 16:35

Nyert a Vasas otthonában a DPASE

Budapest - A Ness Hungary NB II-es labdarúgó-bajnokság előrehozott első tavaszi fordulójában pénteken a Vasas FC otthonában lépett pályára a tabella második helyén álló Dunaújváros PASE együttese.

Gróf András

Vasas FC – Dunaújváros PASE 1–2 (1-1)

Illovszky Rudolf Stadion, 300 néző. Vezette: Kiss Norbert (Kepe, Kulman).

Vasas FC: Lékai – Horváth L., Görgényi, Schulz, Boda – Remili, Cseke, Nagyházi, Berecz – Zamostny (Cleyton a 80. p.), Wilson (Horia a 69. p.). Vezetőedző: Berger Dirk.

Dunaújváros PASE: Milinte – Villám, Farkas, Burucz, Csehi – Papp, Lázár – Thiago, Jakab (Samuel Ato a 82. p.), Godslove (Sóron a 73. p.) – Urbán (Kocsis Gábor az 54. p.). Szakmai igazgató: Dobos Barna.

Az első veszélyes támadást a vendégek vezették az ötödik percben, de Csehi bal oldali beadásáról az ötösön lemaradtak a támadók. Hét perccel később Remili lövése Farkasról vágódott szögletre. A tizennegyedik percben megszerezte a vezetést az újvárosi együttes. Urbán felé szállt egy hosszú labda, amit a kapujából kimozduló Lékai a tizenhatoson kívül elrúgott előle, de Jakab harminc méterről az üresen maradt kapuba ívelt (0-1). Három perc múlva egyenlíthetett volna a Vasas, de a leshatárról induló Berecz a kapu fölé emelt. A harmincnyolcadik percben teljesen váratlanul egyenlítettek a hazaiak. Remili ívelt jobbról középre és az üresen hagyott Sczulz hét méterről a jobb felső sarokba fejelt (1-1).

A második játékrész Zamostny lesről elért találatával kezdődött. Az ötvennyolcadik percben a jobbról középre cselező Jakab a tizenhatosról ballal a jobb kapufa mellé csavart. Három perccel később egy távoli Vasas szabadrúgás után a Kocsis Gábor lábán megpattant a labda, amit Milinte a léc alól bravúrral ütött szögletre. Rögtön utána Villám jobb oldali beadás Jakab a hosszú oldalról fölé fejelt. A hatvannyolcadik percben Kocsis Gábor került jó helyzetbe, de tizennégy méterről a kivetődő kapusba lőtt. A nyolcvankettedik percben Jakab lövése kipattant Lékairól, majd Villám ívelt középre, de kimaradt a nagy helyzet. Az ellentámadásnál Milinte vetődött remekül a labda útjába. Négy perccel a rendes játékidő vége előtt Lázár indította a jobb oldalon előretörő Villámot, aki a jobb összekötő helyéről hatalmas gólt lőtt a kapu bal felső sarkába (1-2).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!