Sport

2009.10.21. 02:29

Nő a nézőszám Perkátán

DH - Győzni tudott hazai környezetben a megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjának rangadóján a Perkáta együttese.

Dunaújvárosi Hírlap

Perkáta - Sárszentágota 2-1 (1-0)

Perkáta, 150 néző. Vezette: Bocsi.

Góllövő: Szaniszló, Klein, illetve Krajcsovics.

A csoportban azonos pontszámmal álló két együttes mérkőzött vasárnap Perkátán. Igaz, a hazaik egy meccsel kevesebbet játszottak, mivel a Zichyújfalu elleni találkozójukat csak az őszi szezon után rendezik meg. A találkozó első félidejében Szaniszló egy jól eltalált húszméteres szabadrúgásból szerezte meg a vezetést. Szünet után Klein sarokrúgást követően volt eredményes. A vendégek húsz perccel a befejezés előtt szépíteni tudtak, majd az újabb kapuson túljutott próbálkozásukat Reith tisztázta. A hazaiak rutinos mestere, Tóth István a győzelem után csak dicsérni tudta együttesét.

- Erre a szezonra remekül összeállt a csapat tengelye . Szeretnénk vereség nélkül végig játszani ezt a szezont. Örülünk annak is, hogy egyre több néző látogat ki a hazai mérkőzéseinkre.

A további eredmények: Vajta - Kisapostag 7-0 (5-0) Gól: Szalai (4), Fekete (2), Tóth. Kiállítva: Bognár (Kisapostag). Alap - Soponya 1-1 (1-0) Gól: Szabó, ill. Simon. Zichyújfalu - Besnyő 1-0 (0-0) Gól: Újfalusi. Kiállítva: Kulacs (Zichyújfalu). Mezőkomárom - Dunapentele 0-3 (0-1) Gól: Beretka (2), Matkovics Zs. Kiállítva: Horváth (Mezőkomárom). Tác-Csősz - Kulcs 2-1 (2-1) Gól: Mukrányi, Gergő, ill. Fehér. Nagylók - Előszállás 1-3 (0-1) Gól: Horváth, ill. Felföldi (2), Kiss. Kiállítva: Roszkop (Nagylók).

Címkék#perkáta
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!