közel a visszatérés

2019.06.25. 12:18

Neymar megegyezett a Barcelonával?

Spanyol sajtóértesülés szerint Neymar szóban megegyezett az FC Barcelonával, így a brazil sztárlabdarúgó a Paris Saint-Germaintől visszatér a katalán csapathoz.

Brazilian football player Neymar (C) winks an eye as he leaves on crutches from the Women's Defence Precinct in Sao Paulo, Brazil, on June 13, 2019, after testifying due to Brazilian Najila Trindade filed a complaint against him on May 31, saying he assaulted her after inviting her to visit him in Paris. - Brazilian police said on Thursday they had filed a defamation suit against the woman who has accused football star Neymar of rape, after she insinuated the force was corrupt. (Photo by Nelson Almeida / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Nelson Almeida

A Sport című lap úgy tudja, Neymar még úgyis elfogadja a spanyol klub ajánlatát, hogy kevesebbet fog keresni, mint most Párizsban.

A 27 éves támadó állítólag több volt barcelonai csapattársának küldött üzenetet, amelyben azt írta, hogy visszatér.

Neymar klubváltását támasztja alá, hogy korábban Nasszer al-Kelaifi, a katari tulajdonban lévő PSG elnöke a France Footballnak azt mondta, a játékosoknak nagyobb felelősséget kell vállalniuk, s akinek ez nem tetszik, az távozhat.

A brazil labdarúgó jelenlegi szerződése 2022-ig szól a PSG-nél, amely két éve 222 millió dolláros rekordösszegért szerződtette.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában