ki veszi meg?

2019.08.10. 17:07

Neymar akár a Realnál is kiköthet

Brazil források szerint az FC Barcelona helyett a másik nagy spanyol futballklubnál, a Real Madridnál köthet ki Neymar, aki nem lép pályára jelenlegi csapata, a Paris Saint-Germain vasárnapi bajnokiján a Nimes ellen.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar takes part in a training session at the Shenzhen Universiade Stadium in Shenzhen on August 2, 2019, on the eve of the French Trophy of Champions football match between Rennes and Paris Saint-Germain. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A brazil sztár hiányzását kisebb sérülésével magyarázzák a francia klubnál, a dél-amerikai ország sportsajtója azonban tudni véli, hogy valójában közeli távozása az oka mellőzésének.

A PSG sportigazgatója, a szintén brazil Leonardo szombaton arról beszélt újságíróknak, hogy előrehaladott tárgyalások folynak Neymar eligazolásáról, de – részletek említése nélkül – hozzátette, hogy még nincs megállapodás az ügyben.

A szombati Le Parisien brazil hírforrásokra hivatkozva azt írta, hogy a PSG Neymar szerződtetésével kapcsolatos megbeszélései jóval gyorsabban haladnak a Real Madriddal, mint az FC Barcelonával, ahonnan amúgy a brazil csatár 2017-ben világcsúcsot jelentő 222 millióért érkezett a párizsi együtteshez.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában