e-sport

2019.04.30. 12:30

Nagy siker volt a IV. Duna FIFA E-Sport Kupa

Újabb sikeres rendezvényen tudhat maga mögött Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség.

duol.hu

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség idén másodszor, de már negyedik alkalommal hirdette meg Duna Fifa Electronikus Sport Kupát, amelynek célja, hogy még többen csatlakozzanak a DLSZ E-Sport csapatához és együtt képviseljük Dunaújvárost a bajnokságban! Az E-Sport kupa újra a színpompás Szöglet Sport Bárban kerül megrendezésre 2019. április 27-én. A játékosoknak a kupa előtt a helyszínen 1 órával meg kell jelenniük, hogy a technikai megbeszélést követően a párosításokat ki tudjuk sorsolni! A verseny most is klubcsapatokkal kerül megrendezésre, előre választott csapattal kell lejátszani az összes mérkőzést. Oda, visszavágós mérkőzések lesznek a kupa során, ahol egyenes kieséses szakaszban játszanak a csapatok/játékosok.

A IV. Duna FIFA E-Sport Kupa sikeresen lezajlott szombaton a dunaújvárosi Szöglet Sport bárban. Mondhatni, hogy a mostani mezőny volt az eddigi legerősebb, hiszen felkészült játékosok érkeztek Dunaújvárosból és vidékről is. Ezt jól bizonyítja, hogy a korábbi döntős versenyző már a negyeddöntőben búcsúzott a tornától. Kiélezett, szoros mérkőzések voltak mindvégig, több alkalommal döntött 1-1 gól a továbbjutásról. Rendkívül izgalmasan alakult az elődöntők párosítása és ennek megfelelően nagyszerű csaták alakultak ki a konzolok előtt. A hangulat remek volt a Szöglet Bárban, hiszen egyre többen jöttek szurkolni vagy csak éppen benéztek és természetesen „ott ragadtak” látva a kiélezett, küzdelmes meccseket.

[caption id="" align="aligncenter" width="1600"]Duna Fifa E-Sport Kupa DLSZ 2019 Fotó: DLSZ[/caption]

A bronzmérkőzésen egyetlen gól született, viszont a mindent eldöntő csatában, a döntő mérkőzésen 4-1-es végeredmény alakult ki, igaz itt is sokáig nagyon szoros volt az állás. Következő rendezvény már páros verseny lesz, amire várjuk az összeszokott csapatokat, hogy megmutassák tudásukat a FIFA E-Sport Kupán!

[caption id="" align="aligncenter" width="1600"]Duna Fifa E-Sport DLSZ 2019 Fotó:DLSZ[/caption]

Kovács Krisztián Duna FIFA E-Sport főszervező: Fantasztikus volt a IV. Duna FIFA E-Sport Kupa, hiszen a visszajáró játékosokon kívül újabb igazi jó játékosok érkeztek hozzánk és mérettették meg magukat a kupa alkalmával. Játék közben barátságok alakultak ki a résztvevők között és egy-egy csata után megbeszélték a mérkőzés menetét. Gratulálok a legjobbaknak, akik ma dobogóra állhattak és a különdíjasoknak is, akik eredményükkel, hozzáállásukkal kiérdemelték az elismerést. Természetesen köszönjük Tóth Zoltánnak „Tökinek”, hogy már 3. alkalommal biztosította a helyszínt a Szöglet Sport Bárban, és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, hogy lát fantáziát az E-Sport világában, illetve a többi támogatóknak is.

[caption id="" align="aligncenter" width="1600"]Duna Fifa E-Sport Kupa DLSZ 2019 Fotó:DLSZ[/caption]

Horváth Bence a IV. Duna FIFA E-Sport Kupa aranyérmese és gólkirálya: Legelőször is szeretném megköszönni a lehetőséget a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek és a két főszervezőnek, Kovács Arnoldnak, Kovács Krisztiánnak, valamint a Szöglet Sportbárnak, hogy egy ilyen színvonalas és jól szervezett FIFA versenyen vehettem részt Dunaújvárosban! Nagyon jól felkészült és kemény ellenfeleim voltak a torna során és emellett szeretnék minden egyes ellenfelemnek/résztvevőnek is gratulálni, mert nagyszerű (és sokgólos) párharcok voltak a verseny alatt. Mivel Budapestről jöttem, a torna megnyerése mellett annak is nagyon örültem, hogy sikerült találkoznom a Pro Club-os csapattársaimmal és személyesen is megismertem őket. Remélem a jövőben is lesz hasonló torna, amire tudok majd jelentkezni!

[caption id="" align="aligncenter" width="1600"]Duna Fifa E-Sport Kupa DLSZ 2019 Fotó:DLSZ[/caption]

IV. DUNA FIFA E-SPORT KUPA

VÉGEREDMÉNY

1. HELY

HORVÁTH BENCE (JUVENTUS FC)

2. HELY

NÉMETH MÁRK (JUVENTUS FC)

3. HELY

KOVÁCS KRISZTIÁN (PSG)

KÜLÖNDÍJAS

GÓLKIRÁLY

HORVÁTH BENCE 26 GÓL (JUVENTUS FC)

E-SPORT + DÍJ

KOVÁCS RENÁTO (JUVENTUS FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában