sima ügy

2020.01.25. 13:28

Nadal könnyedén jutott a 16 közé

Háromszettes mérkőzésen győzte le honfitársát, Pablo Carreno Bustát a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában.

Az első helyen kiemelt, 19-szeres Grand Slam-bajnoknak mindössze 1 óra 41 percre volt szüksége a sikerhez a 27. helyen rangsorolt rivális ellen.

Hasonlóan könnyedén tudta le harmadik körös meccsét a negyedik kiemelt orosz Danyiil Medvegyev, aki szintén három játszmában búcsúztatta a saját közönsége előtt szereplő Alexei Popyrint.

Az osztrák Dominic Thiemnek már egy kicsit nehezebb dolga volt, mivel csak négy szettben tudta legyűrni az amerikai Taylor Fritzet, ugyanakkor a hetedik kiemelt német Alexander Zverev és a tizedikként rangsorolt francia Gael Monfils egyaránt háromjátszmás mérkőzésen harcolta ki a nyolcaddöntőbe jutást.

A nőknél a második kiemelt cseh Karolina Pliskova nem bírt a 30. helyen rangsorolt orosz Anasztazia Pavljucsenkovával, míg az ötödik kiemelt ukrán Jelena Szvitolinát a spanyol Gabrine Muguruza búcsúztatta két sima szettben.

A negyedik kiemelt román Simona Halep ugyanakkor nagyon magabiztosan, két játszmában verte a kazah Julija Putyincevát, és jutott így a legjobb 16 közé.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!