Sport

2017.01.11. 21:31

Minimális újvárosi előnyből

Dunaújváros - A 2016/2017. évi férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjében már csak egyetlen hely kiadó.

Gróf András

Az egyik ágon a Pénzügyőr SE - HÉP-Kecskeméti RC párosításban küzdenek a csapatok, a másik ágon az Openhouse Szolnoki RKSI együttese várja az ellenfelét a döntőbe jutásért. A két lehetséges gárda a Fino Kaposvár, és a Dunaferr Sportegyesület, amelyek pénteken 18 órakor a somogyi megyeszékhelyen találkoznak egymással. A párharc első összecsapásán Dunaújvárosban a Dunaferr SE 3-2-re diadalmaskodott, így minimális előnnyel várhatja a visszavágót. A kaposváriaknak 3-0-ra, vagy 3-1-re kell nyerniük a biztos továbbjutáshoz, de ehhez bizonyosan lesz egy-két „szavuk" Tomanóczy Tibor tanítványainak is.

- Nem a legjobb előjelekkel készülünk a kupamérkőzésre, hiszen a legutóbbi bajnoki mérkőzésünkön egy hosszú hazai veretlenségi sorozatunk szakadt meg. Ezen a mérkőzésen rengeteg hibát követtünk el, amelyekből tanulnunk kell. Egy jó meccset szeretnénk játszani, de természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy hazai pályán sokkal esélyesebb a Kaposvár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!