női póló

2019.02.01. 10:00

„Minden mérkőzés a következő kihívás”

Ma déltájban már ismét a magyar bajnokságban lesz jelenése a dunaújvárosi női pólócsapatnak, amely az elmúlt hét végén Kassán szerepelt az Euroliga csoportselejtezőjében.

Szabó Szabolcs

A közelmúltról és a jelen kihívásairól Mihók Attilát, a DUE Maarks Graphics vezetőedzőjét kérdeztük.

Vályi sérült, nem játszik Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Természetesen Kassán is a továbbjutásért játszottunk, ám ez most nem jött össze. A konkrét eredmény miatt lehet bennünk csalódottság, ám a teljesítményünk miatt nem. Alig 16 óra leforgása alatt kellett lejátszanunk a két legfontosabb találkozót, és azt kell mondanom, hogy egészen 11 negyeden a mi forgatókönyvünk szerint alakult az egész. Nem tagadom, úgy láttam, és ennek akkor hangot is adtam, hogy abban a bizonyos 12. negyedben voltak számunkra több mint furcsa bírói ítéletek, de ez nem a csapatom játékát minősíti – mondta el lapunknak Mihók Attila. (A trénerrel készült bővebb interjúnkat hamarosan olvashatják lapunk hasábjain.)

– Visszatérve a magyar bajnokságra. A LEN Kupa-győzelem, valamint a nemzetközi Szuperkupa-győzelem után is azt mondtam, hogy számunkra minden meccs kihívás, hiszen az elithez képest mi egy „kis” csapat vagyunk. Vályi Vanda ma nem fog játszani, az első dolgunk, hogy megoldjuk az ő pótlását – tette hozzá a szakvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában