Sport

2015.09.30. 15:28

Mihók Attila keresztje

Mihók Attila eddig az egyik korosztályos női vízilabda-válogatottat vezette, az új felállásban azonban nem kapott szerepet.

Agárdy Csaba

A rossz nyelvek szerint azért, mert nem esznek egymás tenyeréből Faragó Tamással, aki most a magyar vízilabdában válogatott szinten az utánpótlásért felel. Persze van hivatkozás arra, hogy klubedző nem vállalhat munkát a nemzeti csapatoknál. Legyen így. De azért mégis lenne pár kérdésem. Mihók Attila nem könnyű ember, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy érti a szakmáját. Abban biztos vagyok, hogy kevés edző van, aki annyiszor épített a semmiből bajnokesélyes csapatot, mint Mihók Attila. Már azt sem értettem, hogy miért nem került sohasem szóba a felnőtt válogatottnál. Kedvelem Mihók Attila munkáját, örülök a sikereinek, a csapata sikereinek, az ő sikerei a miénk is.

Semmi közöm nincs hozzá, de több bizalmat Mihók Attilának! Azt hiszem már bizonyított annyit, hogy ne vegyék félvállról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!