Sport

2017.03.19. 18:28

Asztalitenisz csapatbajnokság Dunaújvárosban

Dunaújváros - Az asztalitenisz csapatbajnokság negyedik fordulójában változott a helyzet a DASE csapatát illetően.

Jankó Árpád

Mégpedig pozitívan. Megszületett az első csapat első győzelme. Az ötödik helyezett Gyenesdiás együttese volt az ellenfél. A párosok döntetlenje bemelegítésnek is beillett, mert utána a mérkőzés felénél már biztosan vezetett Hanák dr. gárdája.

7-3 után sikeres szakasz következett, amelyben az ellenfél csak egyetlen mérkőzést tudott megnyerni, így ez kiütéses hazai győzelmet jelentett. A mérkőzés legjobb teljesítményét a csapatvezető, dr. Hanák Tamás nyújtotta hibátlan játékával.

A megyei felnőtt csapatbajnokságban a DASE III a Szondi vendégeként nyert, viszont hazai pályán nagy csatában vesztett a Csákvár ellen. A DASE IV Sárbogárdon vesztett.

DASE I - Gyenesdiás 14-4

Győzött: dr. Hanák T. 4, Nemes 4, Mizsei T. 4, Mizsei M. 1. a Nemes-Hanák pár. 1.H. Szondi - DASE III 6-12Győzött: Nagy F. 4, Bodó L. 2, Gugi B. 3, Mizseiné 2, a Nagy-Gugi pár. 1. DASE III - Csákvár II 8-10Győzött: Bodó L. 3, Mizseiné 2, Nagy F. 1, Gugi B. 1, a Nagy-Gugi pár. 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!