Sport

2009.11.30. 03:27

Megvan a kilencedik győzelem

Szolnok - Tegnap délután az Extraliga alapszakaszában ezúttal idegenben szerepelt a Duneferr Sportegyesület listavezető férfiröplabda-csapata.

Gróf András

Szolnok - Dunaferr SE 1-3 (-15, 23, -18, -22)

Városi Sportcsarnok, 100 néző.

Dunaferr SE: Hatvany Zs., Tomanóczy, Lukács, Baróti, Bokor E., Gelencsér B., Pápai (liberó) Csere: Hatvany A., Szűcs, Gelencsér S., Szabó B., Tóth B. Vezetőedző: Ruffing Péter.

Ezúttal a kezdőcsapatban kapott helyet a rutinos Gelencsér Balázs, így Bokor Elek centerből kikerült a szélső ütő pozíciójába. Az első szettet magabiztos játékkal, simán nyerték a vendégek. A második játszmában azonban már akadozott a Dunaferr játéka. Főleg az előkészítésben voltak pontatlanságok. Ennek ellenére 23-21-re vezetett a Dunaferr, de fordítani tudtak a szolnokiak, és megnyerték ezt a játékrészt. A harmadik szettben feladót váltott az újvárosiak trénere: Hatvany Zsolt helyett Szűcs Ákos szervezte a játékot. Ebben a játszmában sem tudott húsz fölé kerülni a hazai együttes. Kissé döcögősre sikeredett a negyedik játékrész a dunaújvárosiak számára. A nyitásfogadásban, és az előkészítésben is voltak hiányosságok. Ennek ellenére megnyerte ezt a játszmát, és ezzel együtt a mérkőzést is a Dunaferr.

Ruffing Péter: - A két hét mérkőzéshiány érződött a csapat teljesítményén. Játékban nem tudtuk azt nyújtani, mint korábban. Gelencsér Balázs igazolta, hogy teljesítménye hasznos a csapat számára. Rajta kívül Tomanóczy és Baróti játszott kiemelkedően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!