Sport

2012.02.14. 20:33

Megvan a kajak-kenu szövetség új főtitkára

Kedd délutáni zárt ülésén dr. Ábrahám Attilát, az 1988-as szöuli olimpia aranyérmesét választotta meg főtitkárnak a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége.

duol.hu

Az MKKSZ elnöksége három jelölt; Buri Gergely, Doma Gergő és dr. Ábrahám Attila meghallgatása után döntötte el, hogy ki legyen a leköszönő főtitkár, Schmidt Gábor utódja - olvasható a Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján.

„Nagyszerű, hogy három ilyen felkészültségű, de különböző tapasztalatú jelölt emelkedett ki a sportágból. Eredményes versenyzők voltak, végzettségük, vezetői, sportvezetői tapasztalatuk mindhármunkat alkalmassá tenné a főtitkári feladat ellátására – mondta dr. Baráth Etele, a szövetség elnöke. A szövetség az elfogadott sportági stratégia mentén végzi a tevékenységét, a főtitkár egyik legfontosabb feladata ennek a stratégiának a végrehajtása a hivatali szervezet élén. A sportág a következő időszakban több jelentős szakmai szervezeti átalakuláson kell, hogy keresztülmenjen, melyben a főtitkárnak a kialakuló munkamegosztáson belül fontos feladata lesz. Ábrahám Attila eddig is velünk dolgozott, az elnökség tagjaként tisztában van vele, hogy mik az elvárások vele szemben, egy jogászember, aki igazgatási, államigazgatási tapasztalatokkal rendelkezik, ezért kaphatta meg a bizalmat az elnökségtől”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!