Sport

2009.10.28. 03:29

Megszakadt egy sorozat

DH - Elvesztette veretlenségét a Perkáta a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság harmadosztályának Déli csoportjában, de így is azonos pontszámmal áll a bajnoki tabellán a listavezetővel.

Dunaújvárosi Hírlap

Kulcs - Perkáta 3-0 (1-0)

Kulcs, 100 néző. Vezette: Magyar János.

Góllövő: Fehér (2), Morva.

Az őszi szezonban eddig veretlen perkátaiak legalább a pontszerzés reményében látogattak Kulcsra. Jól kezdtek a mérkőzésen, hiszen két nagy lehetőséget is kialakítottak a kulcsi kapu előtt, de kihagyták azokat. A félidő közepén azonban a hazaiak szereztek vezetést. A gól után a vendégek mestere annyira elégedetlen volt csapata fegyelmezetlen védekezésével, hogy kettős cserét hajtott végre. Azonban ez sem segített a perkátaiakon, hiszen a második félidőben lőtt újabb két góljával a Kulcs bebiztosította győzelmet. Az összecsapás hajrájában a játékvezető a perkátai Viola Márkot kiállította. A hazaiak megérdemelt győzelmet arattak a listavezető ellen, akik közül csak néhányan nyújtottak megfelelő teljesítményt. A kulcsiak viszont rendkívül motíváltak voltak, sokkal jobban akarták a sikert, míg a vendégjátékosok többsége visszaélt az edzői bizalommal.

A forduló további eredményei: Dunapentele - Vajta 1-4 (0-0), gólszerző: Virág, illetve Fekete (2), Szalai, Simon. Kisapostag - Soponya 0-7 (0-3), gólszerző: Simon (3) Budai (2), Miklós, Szabó A. Előszállás - Mezőkomárom 3-0 (3-0), gólszerző: Németh (3). Besnyő - Tác-Csősz 1-2 (0-1), gólszerző: Farkas, illetve Kovács A., Gergő. Sárszentágota - Nagylók 1-1 (0-0), gólszerző: Kuczi, illetve Lendvai. Alap - Zichyújfalu 1-0 (0-0) Gól: Fenekes.

Címkék#perkáta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!