Sport

2010.09.27. 02:26

Meglepő győzelem

Baracs - Váratlan baracsi sikert hozott a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hetedik fordulója. Küzdelmes, igazi presztízs-meccsen nyertek a hazaiak.

Gróf András

Baracs: Tóth N. - Timkó (Sebestyén), Horváth G., Csanaki, Vajda - Bartók S., Prókai, Balogh (Meggyes), Éliás II. Zs. (Sarok) - Ivacs, Szurma. Edző: Éliás I Zsolt.

Iváncsa: Vaszócsik - Farkas, Rapai, Kővári, Juhász (Tamon) - Drapcsik, Nagy I., Varga Cs. (Kovács Z.), Rakvács - Vincze (Simon), Tóth Á. Edző: Sümegi József.

A hazai csapat a találkozó elején masszív, zárt védekezésével meglepte az előzetesen esélyesebbnek tartott iváncsaiakat. A hetedik percben a vezetést is megszerezte a Baracs. Egy szögletet követően, Horváth G. visszafejelt labdáját Csanaki szintén fejjel juttatta a vendégek kapujába (1-0). Húsz perccel később már kettő volt a különbség a baracsiak javára. Csanaki szabadrúgása kipattant Vaszócsik kapusról. Balogh ismétlése után Éliás II Zs. elé került a labda, aki már a hálóba talált (2-0). Ebben a játékrészben teljesen megérdemelten szerzett kétgólos előnyt a hazai együttes.

Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék. Ebben az időszakban a vendégek is vezettek veszélyes támadásokat, de újabb gólt már nem láthattak a nézők. A hajrában kétszer is villant a piros lap. Egy perccel a vége előtt a hazaiaktól Vajda, míg a hosszabbításban a vendégek játékosa, Farkas mehetett idő előtt zuhanyozni. Összességében teljesen megérdemelt a hazaik sikere, hiszen akarati tényezőkben a vendégek fölé kerekedtek. Az iváncsai játékosok sportszerűen gratuláltak a mérkőzést követően a hazaiaknak, de a szurkolóik nehezen emésztették meg a vereséget.

Éliás Zsolt: - Köszönöm a játékosok remek hozzáállást. Ezúttal az egész csapat jól teljesített. Az elvégzett munka meghozta a gyümölcsét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!