Sport

2013.11.29. 20:20

DAB: megint nem sikerült győzni!

Dunaújváros - A Dab.Doc-ler jégkorongcsapata péntek este a MOL Ligában az Érsekújvárt fogadta. A két csapat eddig háromszor találkozott a sorozatban és mind a háromszor a felvidékiek nyertek.

Agárdy Csaba

Dab.Docler Érsekújvár 1-2 hu. (0-0, 1-1, 0-0, 0-1)

Dunaújvárosi Jégcsarnok, 500 néző. Vezette: Haszonits, Halassy, Vas M., Juhász

DAB: Sevela Lindgren, Hüffner, Somogyi, Ladányi, Szappanos Huba, Erdélyi T., Galanisz, Azari, Kiss Á. Jabornik, Kiss R., Hurtaj, Léránt, Gröschl Hruby, Szabados, Hegyi Á. Z., Pavuk, Papp V. Edző: Stephan Lundh.

Érsekújvár: Chovan Baron, Kowalczyk, Stefanka O., Weissmann, Caladi Siska, Pavesic, Frolik, Uram, Polcik Zajac, Král, Korytko, Ruzicka, Uhnák Balla, Hardi. Edző: Ladislav Lubina.

A tegnapi mérkőzés rang-adónak indult, mert az érsek-újvári vezérkar is, annak ellenére, hogy vezetik a tabellát, azt mondták, hogy nekik Dunaújváros ellen győzni nagy élmény, mert véleményük szerint a DAB kiemelkedik a mezőnyből. A közönség azonban vélhetően nem úgy látta, mert ilyen kevés szurkoló már nagyon régen volt a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. Kellemetlen leírni, de azok döntöttek jól, akik otthon maradtak. Mert akik úgy döntöttek, hogy a péntek estéjüket a dunaújvárosi jégkorongra áldozzák, komoly csalódásban részesültek. Nem tudni mi az oka, de a Dab.Docler jégkorongcsapata a MOL Ligában még egyszer sem mutatott olyan játékot, amely után az ember azt mondaná, ezt nézd meg fiam, mert szép!

A DAB bajnoki címvédésre készül, ezért minden meccsen bizonyítania kell azt, hogy a legjobb!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!