Sport

2009.09.08. 02:28

Még mindig van esélyünk

Dunaújváros - A svédektől elszenvedett vereséget követően szerdán Portugáliával játszik újabb világbajnoki selejtezőt a magyar labdarúgó-válogatott.

Gróf András

Nem maradt sok idő a sebek nyalogatására a magyar játékosok számára, hiszen az élet nem áll meg, jön a következő megmérettetés. Szerdán este a portugál válogatottat kellene legyőzni ahhoz, hogy legyen értelme a további számolgatásnak. Cristiano Ronaldóék szombaton döntetlent játszottak a dánok ellen, de nem örülhetnek felhőtlenül az idegenben megszerzett pontnak, mert rengeteg gólhelyzetet hagytak ki ezen a meccsen, így tovább csökkent az esélyük a vb-n való részvételre. Abban biztosak lehetünk, hogy a portugálok mindent megtesznek a három pont megszerzéséért a Puskás Ferenc Stadionban. A csoport másik két meccsén a svédek Máltára látogatnak, ahonnan minden bizonnyal három ponttal távoznak, míg a dánok albániai kirándulása nem tűnik sétagaloppnak.

Tehát a balszerencsés szombati vereség ellenére még mindig van reális esélye válogatottunknak a világbajnokságra való kijutásra. Valljuk be, már ez is egyfajta eredmény, hiszen a selejtezősorozat indulásakor ebben kevesen reménykedtek. Az együttes csapatkapitánya, Gera Zoltán sárga lapok miatt kihagyja a portugálok elleni mérkőzést. A csapatorvos bizakodó a sérült labdarúgók szereplésével kapcsolatban. Ismét a kerettel készül Bodnár László, aki halálos gázolása után vállalná a játékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!