Sport

2010.05.03. 02:29

Már csak hét pont az előny

DH - Elszenvedte első hazai vereségét a Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonnegyedik fordulójában a Pálhalma együttese. A Baracs gárdája pedig Sárszentmiklóson lépett pályára.

Dunaújvárosi Hírlap

 

Pálhalma: Vörös - Szabó G., Sztanó, Salamon, Pénzes - Cséza (Pap), Dudás - Bartha T. (Szili), Balaskó, Kóczián - Nagy D. Edző: Nagy Zoltán.

 

Bicske: Kosztelnyik - Tóth R., Gáll, Bartha F., Boros - Mérey, Szentjobbi, Varga, Bartha G. - Szalczinger (Pozsgai), Bartha P. (Tóth A.). Edző: Schróth Lajos.

 

A 17. percben Kóczián szabadrúgásból szerezte meg a vezetést. Tizennyolc méterről mesterien csavart a bal felső sarokba (1-0). Tíz perccel később egyenlítettek a vendégek. Bartha P. jó labdát kapott a tizenhatoson belül, és közelről a kapu közepébe lőtt (1-1). A második félidőben Bartha T. beadását Kóczián lőtte kapura, de a vendégek kapusa a gólvonalon megfogta a labdát. A hazai játékosok szerint már a mészcsík mögül húzta vissza a játékszert. Az 58. percben megszerezték a vezetést a bicskeiek. A pálhalmai kapu előtt lecsorgó labdára Bartha G. eszmélt a leggyorsabban, és nyolc méterről a hálóba bombázott. A hajrában Sztanó utánrúgásért azonnal piros lapot kapott, míg Kóczián második sárga lap után mehetett idő előtt zuhanyozni.

 

Sárszentmiklós - Baracs0-0Sárszentmiklós, 150 néző. Vezette: Wittner József (Farkas, Fehér).

 

Sárszentmiklós: Papp Z. - Csanaki, Papp A., Szarka, Szabó L., Huber, Salga (Gráczer), Markovics, Emperger, Vámosi, Král. Edző: Masinka László.

 

Baracs: Tóth N. - Timkó, Antal, Horváth G., Vajda (Auer) - Mészáros, Prókai, Auer G. - Ivacs, Csordás (Sebestyén), Csányi Á. (Právics) Edző: Horváth Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!