Sport

2009.12.01. 03:28

Magyar Kupa negyeddöntő

Dunaújváros - A Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért a Veszprémmel csatáznak a Dunaferr férfi röplabdázói. A párosítás első mérkőzését szerdán 18 órakor rendezik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

A veszprémiek vezetőedzője Szabó Gábor óvatosan fogalmazott a esélyekkel kapcsolatban.

- Sokat játszottunk az utóbbi időszakban a Dunaferrel, de nem sikerült nyernünk ellenük. Valahogy nem megy a meghatározó játékosainknak az újvárosiak ellen. A MAFC elleni győzelmünkkel már matematikailag is a legjobb négy között vagyunk a bajnokságban, ami feldobhatja a srácokat. Nem mi vagyunk a párosítás favoritjai, de mivel nincs igazán vesztenivalónk nyugodtan játszhatunk. Minden pontnak, minden szettnek jelentősége lesz, hiszen két mérkőzésen dől el a továbbjutás kérdése. Bízom benne, hogy a munkahelyi elfoglaltság miatt senki sem fog hiányozni a csapatomból.

Az újvárosiak szakosztályvezetője Szemenyei István a kupameccs előtt egy erősítésről számolt be.

- Visszatért hozzánk a nyáron Kaposvárra igazolt Tóth András, aki feladó poszton szerepel. Elvileg játszhatna már a kupában is, de a vezetés úgy döntött, hogy az idei mérkőzésekre nem bontja meg a csapatot, tehát tétmeccsen csak jövőre lép pályára a huszonegy éves játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!