Sport

2010.01.29. 03:29

Magukat kell komolyan venni

Dunaújváros -Szombaton kétszer is megmérkőzik egymással a női vízilabda-bajnokság középszakaszában a Héraklész I és a DF Elco DVCSH együttese.

Gróf András

- Nem pihenünk rá a két találkozóra. Megpróbáljuk menetből megoldani ezeket a feladatokat, hiszen úgy is kétkapus edzések szerepeltek az előzetes programban. Nagy tudásbeli különbség van a két együttes között, tehát nem jelenthet gondot a bajnoki győzelmek megszerzése. Természetesen komolyan vesszük az ellenfelet, de nekünk elsősorban magunk miatt kell komolyan venni a két találkozót. Brávik Fruzsina még nincs százszázalékos állapotban, de mindenképpen játszik majd szombaton. Kisebb sérülés miatt viszont bizonytalan Huszka Zsuzsanna szereplése. Az első számú kapusunk, Kasó Orsolya viszont biztos, hogy kihagyja a találkozókat, könyöksérülése miatt néhány napot pihennie kell. Ezen a poszton Brávik Henrietta és Tóth Eszter kaphat lehetőséget. A jövő héten folytatódik a felkészülésünk a tavaszi szezonra. Először a szentesiek érkeznek edzőtáborozni Dunaújvárosba, akikkel kétkapus edzéseken csapunk majd össze. Ezt követően a francia válogatottal való közös gyakorlás jelenti a felkészülési időszak végét. Február 20-án pedig jöhet a ZF-Eger elleni összecsapás.

Címkék#vízilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!