Sport

2017.03.19. 17:57

LEN Kupa elődöntő: az UVSE az ellenfél

Dunaújváros - Budapest ad otthont április 14-15-én a dunaújvárosi együttest is felvonultató női vízilabda LEN Kupanégyes döntőjének az európai szövetség (LEN) szombati döntése értelmében.

Gallai Péter

A LEN Büro Göteborgban rendezett ülésén a második számú nemzetközi kupasorozat fináléjának rendezési jogát az Újpest kapta. A final four április 14-én és 15-én lesz, a helyszín pedig a budapesti Tüske uszoda.

A házigazda Újpest mellett a Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics, az olasz Padova és az orosz Hanti-Manszijszk - az Euroliga negyeddöntőinek vesztesei - tagja még a mezőnynek. Az elődöntők sorsolását később rendezik.Szintén határoztak arról, hogy a női pólósok első számú kontinentális sorozata, az Euroliga négycsapatos fináléját az orosz Kirisi rendezheti, Glasgow pedig a 2019-es rövidpályás úszó Európa-bajnokságot.

Döntés született a férfi Bajnokok Ligája hatos döntőjének következő négy évi helyszínéről. E szerint 2018-ban és 2020-ban az olasz Pro Recco, 2019-ben és 2021-ben a német Hannover lesz a házigazda.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!