Sport

2013.06.05. 18:23

Labdarúgó MK: a Dunaújváros PASE és a Sárszentmiklós jutott továb

A labdarúgó MK Fejér megyei selejtezőjében két mérkőzést rendeztek szerdán. A papírformának megfelelően a Dunaújváros PASE, illetve a Sárszentmiklós jutott tovább.

Matók János

Martonvásár - Dunaújváros PASE 0-3 (0-1)

vezette: Rózsa József (Makk, Viniczai).
Martonvásár: Guth - Pintér, Tóth Sz. (Elek), Provoda, Kanyó  Udvaros, Kővári (Sinka), Bozsó, Sch„ffer (Varga)  Bajor, Magyar (Erdei). Vezetőedző: Patkós Csaba. 

Dunaújváros PASE: Bartus (Cseh) - Szauter, Salamon, Beleuc, Hosszú (Jakab)  Sóron, Galambos, Szalánczi, Kocsis Gergő (Kuti)  Tóth T. (Sziládi), Perovics (Kocsis Gábor). Szakmai igazgató: Dobos Barna.

Gólszerző: Perovics 0-1 (13. perc), Galambos 0-2 (70. perc), Sziládi 0-3 (75. perc).

A Dunaújváros PASE szombaton  17 órakor a Sopront fogadja az osztályozó mérkőzésen az NB II-be jutásért (a soproni visszavágó június 15-én lesz), érthető, hogy Dobos Barna szakmai igazgató több kulcsjátékosát is pihentette a megyei MK-találkozón. Amelyen így is magabiztosan győztek, az agresszívan játszó hazaiak ellen. A gólok mellett a Dunaújváros PASE kihagyott egy büntetőt.

Sárszentmiklós - Velence 3-0  (2-0)

vezette: Wittner József (Trosztmir, Stumpf)
Sárszentmiklós: Reichert (Farkas) -  Gráczer G., Grá-czer B., Jenei, Hegedűs  Bartók, Herger (Vámosi D.), Vámosi G. (Lajtos), Krajcsovics  Nagy (Balogh), Rozsos. Vezetőedző: Sárai György.
Velence: Puhnyák - Totsche, Tóth (Gál), Knausz (Kovács N.), Kovács K.  Csanádi, Szigeti, Kadlecsik, Katona  Szarka, Pál. Vezetőedző: Pavlik József. 

Gólszerző: Nagy 1-0 (33. perc), Rozsos 2-0 (38. perc), Vámosi D. 3-0 (89. perc). 

A Velence több meghatározó játékosát is nélkülözte a mérkőzésen. Friss hír, hogy az NB III-at nem  vállalják, de az osztályozóra kötelezik őket, ami 250 ezer forint költséggel jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!