Sport

2013.07.25. 22:00

Küzdelem a kupáért

Dunaújváros - A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága elkészítette a 2014/2015. évi Magyar Kupa megyei selejtezőjének sorsolását. A versenybizottság az első két forduló menetrendjét konkretizálta.

Dunaújvárosi Hírlap

A város környéki együttesek közül a megyei első osztályban szereplő Mezőfalva gárdája Kisapostagra látogat. Továbbjutása esetén a Vajta -Dég párosítás győzteséhez utazhat. A másodosztályú együttesek közül a baracsiak Beloianniszba utaznak. Sikeres szereplésük esetén a Baracska - Pusztaszabolcs párharc továbbjutójával meccselhetnek. Az Adony együttese az első körben a Nagykarácsony vendége lesz. A párharc győztese az Alap - Káloz összecsapás továbbjutójával találkozik. A nyitó körben a Kulcs csapata a Zichyújfalu vendége lesz. A második fordulóban a Ráckeresztúr - Sárosd párharcot sikeresen megvívó gárdával találkozhatnak.

A körzetünkhöz tartozó további harmadosztályú együttesek első fordulóbeli mérkőzései, illetve a második kör lehetséges ellenfelei: Dunamenti Abroncsgyártók SE - Ercsi Kinizsi; Rácalmás - Gárdony, Perkáta - Nagylók ; Nagyvenyim - Seregélyes, Előszállás - Sárbogárd ; Sárszentágota - Kisláng.

Az első fordulót augusztus 3-4-én, míg a második kört augusztus 10-11-én rendezik. Mindig az alacsonyabb osztályú együttes a pályaválasztó, amelynek a döntetlen is elegendő a továbbjutáshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!