Sport

2009.11.20. 03:26

Kupát akarnak

Dunaújváros - Ma este a fővárosi Szőnyi úti uszodában a Theodora Magyar Kupa elődöntőjében a Szentesi VK együttesével mérkőzik a DF Elco DVCSH női vízilabdacsapata.

Gróf András

A DF-Elco gárdája a bajnoki szezon elején még kissé botladozott. Különösen igaz ez az Újpest elleni, döntetlennel végződött találkozóra, de egy kéthetes közös gyakorlást követően egyre jobban összecsiszolódott a csapat játéka. A szentesi döntetlent már javuló teljesítménnyel érte el a csapat, majd magabiztosan legyőzte az Eger, és a BVSC együttesét. A főiskolások vezetőedzője, Mihók Attila győzelmet vár a kupa elődöntőjében is.

- Az újpesti döntetlen óta sokat léptünk előre. Legutóbb az BVSC ellen stabil játékkal hoztuk a kötelezőt. Előtte viszont az Eger ellen nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. A Szentes elleni kupamérkőzésre jobb állapotban érkezünk, mint a bajnoki döntetlen alkalmával. A játékosok és a vezetőség is győzelmet vár ezen a találkozón. Azzal viszont tisztában vagyunk, hogy meg kell küzdenünk minden egyes találatért. Az idei eredmények alapján úgy tűnik, hogy a két legjobb formában lévő csapat került össze ezen az ágon, de mint tudjuk, a kupameccseken minden előfordulhat. Sérültjeink közül biztos hogy nem szerepelhet a vállműtétje után az edzéseket éppen csak elkezdő Brávik Fruzsina, de ezúttal Brávik Henriettát is nélkülöznünk kell. Kovács Dóra viszont a héten elkezdte az edzéseket, de kérdéses, milyen formában van a kihagyást követően. Bízom benne, hogy a csapat mindenképpen kupadöntőt szeretne játszani, és egy esetleges vasárnapi pihenőnap kisebb motiváció, mint a Magyar Kupa-finálé.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!