Sport

2013.09.24. 13:30

Kupameccs Hévízen

A Magyar Kupa 2013/2014. évi sorozatának harmadik fordulójában szerdán 15 órakor Hévízen lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Agárdy Csaba

A Ness Hungary NB II-es bajnokságban remekül szereplő dunaújvárosiak a Magyar Kupa főtábláján az első fordulóban a Csanádpalota együttesét búcsúztatták, míg a második körben hazai pályán a szintén másodosztályú Szigetszentmiklóst ütötték ki. Utóbbi összecsapáson Urbán és Lázár találatával alakult ki a 2-0-ás végeredmény. A harmadik körben a legjobb harminckettő közé jutásért idegenben a Zala megyei első osztályban szereplő Hévíz SK lesz az ellenfél.

 



Az előző fordulóban hazai pályán Urbán Gábor szerzett vezetést (Fotó: Vohlmann György)



A hévíziek a kupa első fordulójában Balatonkenesén nyertek 6-0-ra. A második fordulóban a sorsolás szeszélyének köszönhetően erőnyerők voltak. A fürdőváros csapata hat fordulót követően a második helyen áll a bajnoki tabellán. Az eddigi eredményei alapján megállapítható, hogy a gárda erőssége egyértelműen a védekezés, hiszen csupán két kapott gól áll a nevük mögött. A a továbbjutásról egy mérkőzésen döntenek a csapatok. Döntetlen esetén 2x15 perces hosszabbítás következik, és ha ez sem hoz eredményt, jönnek a tizenegyesek.

A harmadik forduló további mérkőzései:

Balatonfüred - FC Ajka, Kazincbarcika - Mezőkövesd, RKSK - Békéscsaba, Voyage SE - ESMTK, Sárszentmiklós - Csákvári TK, Zalaszentgrót - Gyirmót FC Győr, Biatorbágy - Mosonmagyaróvár, UFC Szekszárd - BKV Előre, Geresdlak - Bajai LSE, Tiszaújváros - Szeged 2011, Nyírbátori FC - Nyíregyháza FC, Felsőzsolca - Cigánd SE, Pilisi LK - Kisvárda, Soproni VSE -Puskás Akadémia FC.

A folytatásban továbbjutó csapatokhoz csatlakozik majd az NB I-ben szereplő tizenhat csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!