Együttműködési megállapodás

2019.02.07. 12:00

Közös érdekek a sportszakmai kapcsolatokban

Együttműködési megállapodást kötött egymással a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA), valamint a Duna-Pent Női Kézilabda SE, amely az NB II. dél-nyugat csoportjában szerepel.

Várkonyi Zsolt

A megállapodás aláírásánál a DKKA-t Imre Vilmos sportigazgató, Mátéfi Eszter szakmai igazgatóhelyettes, valamint György László, a felnőttcsapat vezetőedzője, amíg Duna-Pent NKSE-t, Oláhné Hingyi Zita elnök, valamint Hingyi Beatrix technikai vezető képviselte.

Hingyi Beatrix, Oláhné Hingyi Zita, Mátéfi Eszter, Imre Vilmos és György László az eseményen Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

– Azért kötöttük ezt a megállapodás, mert szeretnénk, hogy a két klub a jövőben kölcsönösen segítse egymást, s azok a játékosok, akik nálunk kevesebb játéklehetőséget kapnak, a Duna-Pent NKSE-nél az NB II.-es felnőttbajnokságban vagy az ifjúsági második osztályban több szerephez juthatnának, ezzel biztosítva folyamatos fejlődésüket. Ez elsősorban az ifjúsági és serdülőkorú kézilabdázókat érinti, s bár eddig is adtunk kölcsön játékosokat, most ezzel a megállapodással szerettük volna még szorosabbra fűzni a kapcsolatot a Duna-Pent NKSE-vel. Szerencsére egyre több fiatal kézilabdázik akadémiánkon, ám ez kötelességet is ró ránk, hiszen biztosítanunk kell számukra a megfelelő versenyeztetési lehetőséget, s ezt segíti ez az együttműködés is, amely mindenki számára kedvező, árulta el az akadémia szakmai igazgatóhelyettese, Mátéfi Eszter.

Imre Vilmos a DKKA sport­igazgatója hozzátette, a városon belüli sportélet, sport együttműködések kialakítása, szorosabbra fűzése közös érdek. Ezzel az úgynevezett felfelé versenyeztetéssel pedig, amelynek mi hívei vagyunk, mindkét fél jól jár.

(forrás: kohaszkezi.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában