Sport

2009.04.04. 02:29

Következik a második felvonás

Dunaújváros - Magyar idő szerint ma délelőtt 10 órakor rendezik a LEN Kupa döntőjének második összecsapását az oroszországi Csehovban.

Dunaújvárosi Hírlap

Az első dunaújvárosi találkozón egygólos előnyt szerezett DF-Elco női vízilabdacsapata a Shturm ellen, tehát borzalmasan nehéz visszavágó vár a lányokra, ennek ellenére optimistán ültek repülőre péntek reggel Mihók Attila vezetőedző tanítványai.

- Itthon sok elkerülhető gólt kaptunk. Fegyelmezetlen volt a védekezésünk, ami eddig ránk nem volt jellemző. Első számú feladat, hogy minimalizáljuk a kapott gólok számát. A Shturm játékosai dolgozzanak meg a helyzetekért, ne mi ajándékozzuk meg őket a lehetőségekkel.

- A hazai meccs első félidejében jól működött a támadójáték, de a folytatásban akadozott a gépezet...

- A szünet után már nem tudtuk megnyitni a területeket. Brávik Fruzsina végleges kiállítása után hátrább kényszerült a támadóvonalunk, messze voltunk a kaputól. A visszavágón ezt nem engedhetjük meg magunknak.

- Kik azok a játékosok, aki bevethetők a visszavágó mérkőzésen?

- Mindenki hadrafogható, így csak egyetlen változás lesz a dunaújvárosi találkozóhoz képest. Ezúttal Tóth Petra helyett Tóth Martina került az utazó keretbe.

- A csapat szurkolói a főiskola előtti téren élőben követhetik az eseményeket szombat délelőtt. Mit szólnak ehhez az együttes játékosai?

- Természetes örülnek neki, hogy ennyire érdeklődnek a csapat játéka, a kupadöntő iránt. Mindenképpen feldobja őket ez a tudat. Bízom benne, hogy jótékonyan hat majd a teljesítmünyükre is, hiszen képesek vagyunk idegenben is legyőzni az orosz csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!