Sport

2009.10.19. 02:28

Kötelező győzelem az ifiválogatott ellen

Izsák - A férfiröplabda Extraligában az ifjúsági-válogatott ellen is győzött vasárnap a Dunaferr SE csapata. Az újvárosiak három játszmában győzték le a fiatalokat.

Gróf András

Ifjúsági válogatott - Dunaferr 0:3 (-19, -16, -18)

Dunaferr: Hatvany Zs., Tomanóczi, Lukács, Baróti, Hatvany A., Bokor E., Tóth G. (liberó). Csere: Pápai, Gelencsér S., Dávid, Szűcs, Szabó B. Vezetőedző: Ruffing Péter.

A több játékost nélkülöző fiatalok ellen magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr. Az összecsapáson több taktikai variációt is kipróbálhattak a dunaújvárosiak. A vezetőedző kockázat nélkül keverhette a csapat játékát, mert tulajdonképpen megfelelően működött minden felállás. Az alig egy óráig tartó mérkőzésen tehát megőrizte veretlenségét a vendégcsapat, és így százszázalékos teljesítménnyel állnak a bajnoki tabellán.

Ruffing Péter: - Koncentráltan játszott a csapat. Esetenként gondjaink voltak a nyitásfogadással, de úrrá tudtunk lenni ezeken a helyzeteken. A jövő héten kedden a veszprémiek ellen játszunk edzőmérkőzést, majd csütörtökön jöhet a szintén veretlen Kecskemét elleni idegenbeli rangadó.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!