Sport

2010.11.29. 03:29

Kiszenvedett siker

Baracs - Majdnem másodszor is elmaradt a Baracs - Pusztavám Fejér megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés a havas, csúszós talaj miatt.

Gróf András

Baracs: Rajna - Timkó, Horváth G., Csanaki, Vajda (Varga Á.) - Éliás II Zs. (Sebestyén), Prókai, Bartók S., Sarok - Ivacs, Szabó Zs. (Balogh). Edző: Éliás I Zsolt.

Folyamatos játékra teljesen alkalmatlan pályán játszották a találkozót. Természetesen ez a védekező csapatnak kedvezett. Az első félidőben meglepetésre a vendégek szerezték meg a vezetést. A fordulást követően Prókai egyenlített, majd Ivacs tizenegyesből szerzett találatával a hazaiak szereztek vezetést. A Pusztavám azonban egyenlíteni tudott, de Prókai huszonöt méteres lövésével a baracsiak megszerezték a három bajnoki pontot. A Baracsból minden játékost dícsérni lehet a küzdenitudása miatt, de a játékban csak Prókai teljesítményét lehet kiemelni.

Címkék#Baracs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!