Sport

2009.12.04. 03:28

Kiszenvedett kupasiker

Dunaújváros - A nehezen megszületett szerdai Magyar Kupa győzelem után ma a bajnokságban kell helytállniuk a Dunaferr SE röplabdázóinak. Hazai környezetben 17 órakor a Kecskemét lesz az ellenfél.

Gróf András

- Pszichikai fáradtság érződik a csapat játékán. Különösen a két fiatal feladó teljesítménye ingadozik, akik számára még sok ez a terhelés. A veszprémiek felszabadultan játszottak, hiszen a bajnoksában meglepetésre bejutottak a legjobb négy közé. Motivált ellenfelünk ellen, nem tudtuk végrehajtani a taktikai elképzeléseinket, és a kulcsembereink sem hozták azt a teljesítményt, ami az eddigi mérkőzéseken jellemezte őket. Az igazsághoz tartozik, hogy új szerkezetben próbáltunk játszani, aminek hatékonyságához időre van szükség. Ennek lényege, hogy Gelencsér Balázs szerepel centerben, Bokor Elek pedig a szélső ütő posztján. Szerencsére a Veszprém ellen sikerült fordítanunk, ami Baróti, Tomanóczi és Bokor Elek feljavult teljesítményének köszönhető. A meccsen egyébként nem a veszprémiek voltak ennyire jók, hanem a mi játékunk volt gyengébb. Teljesen nyílt a továbbjutás kérdése. A mai Kecskemét elleni bajnokin feladó-ütő kapcsolatban kell feljavulnunk. Fel kell nőnünk a feladathoz, hiszen ellenfelünk minden bizonnyal revansra készül a kecskeméti győzelmünk miatt.

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!