Sport

2017.02.06. 19:29

Kisiskolások bajnoksága

Dunaújváros - Akadémiához méltóan foglalkozik a gyerekekkel a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Jankó Árpád

Az országos bajnoki sorozatokban minden korosztályban szerepelnek a dunaújvárosi kislányok. Az OSB kategóriában a kiemelt csoportban is kézilabdáznak a mieink. De a legkisebbek évfolyamaiban is tudatos, a gyerekek számára örömforrásként is felfogható labdás játékot jelent a kézilabdás foglalkozás.

A dunaújvárosiak most vasárnap a Dunaújvárosi Egyetem Sportcsarnokában (pályázaton elnyerve) rendezik meg a isiskolások bajnokságát. A dunaújvárosi csapat Sánta Dóra edző gárdájával indul, de még tizenkét U10-es társaság is szerepel. A torna reggel kilenc órakor kezdődik, és az utolsó mérkőzést, a Tamási - Dorogi ESE találkozót 16.20 órakor rendezik meg.

Az ebben a korosztályban kevésbé járatosak is sejthetik, hogy a gyerekek fejlesztésében mindenképpen szerepel a labdabiztonság megszerzésének gyakorlása, a páros kapcsolatok, a kapura dobás, az indítások javítása, ismétlése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!