Sport

2017.05.11. 15:35

Kiesési rangadót játszik a Mezőfalva

Dunaújváros - A 2016/2017. évi megyei első és másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a huszonhetedik, amíg a harmadosztályban a huszonharmadik fordulót rendezik ezen a hét végén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban újabb kiesési rangadó vár a Mezőfalvára, amely az előző fordulóban idegenben szenvedett súlyos vereséget. Vasárnap a Velencét látja vendégül, ami talán az utolsó szalmaszálat jelenti számára. A vendégek jelenleg három ponttal előzik meg a mezőfalviakat, tehát a hazaiak győzelmük esetén pontszámban utolérhetnék a nagy riválisukat, és maradna esélyük a véghajrára. A középmezőny alsó régiójában tanyázó Baracs gárdája nyugodtan készülhet a sereghajtó Aba-Sárvíz ellen ugyanezen a napon megrendezendő hazai összecsapásra, hiszen számukra már különösebb tét nélküli a bajnokságból hátralévő időszak.

A csíkos mezes rácalmásiak a listavezetőt fogadják
Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjának előző fordulójában az Adonyban döntetlent játszó Nagykarácsony megelőzte a szabadnapos Rácalmás együttesét, így vasárnap nem a sereghajtó pozícióból fogadhatja a dobogó harmadik fokán álló Szabadegyháza csapatát. A rácalmásiak nem valószínű, hogy ebben a fordulóban lépnek majd el az utolsó helyről, hiszen a listavezető Ikarus-Marosheggyel mérkőznek majd hazai környezetben. Az elmúlt heti hazai pontvesztést követően az adonyiak ezúttal az LMSK vendégeként javíthatnak.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában szombaton rendezik a Lajoskomárom II - Kulcs mérkőzést. A vasárnapi párosítás a következő: Cece - Előszállás, Mezőszilas - Nagyvenyim, Alap - Vajta. Ezúttal a Kisapostag együttese lesz szabadnapos.

Mindhárom csoportban a mérkőzések kezdési időpontja 17 óra.

Címkék#megyefoci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!