Sport

2013.06.17. 06:00

Készülnek a vébére

Augusztusban Görögországban rendezik az U20-as női vízilabda világbajnokságot, amelyre a Fabó Éva Sportuszodában készül a Mihók Attila irányította csapat.

Gallai Péter

A Dunaújvárosi Főiskola-Mex Motors klubedzője, Mihók Attila a bajnokság végeztével sem sokat pihenhetett: a korosztályos női válogatottal komoly erőpróbára, az U20-as világbajnokságra készül. A huszas bő keretbe öt dunaújvárosit hívott be a kapitány. Horváth Brigitta, Polák Zsófia, Ziegler Diána és Gurisatti Gréta mellett a klub friss igazolása, Miskolczi Kitti képviseli a DF-MM színeit.

Mihók Attila öt dunaújvárosit hívott be az U20-as keretbe

 

A társaság július elsején kezdi az egy hónapig tartó közös alapozást Dunaújvárosban, majd augusztus 2. és 4. között egy LEN tornát rendez a Fabó Éva Sportuszoda, amelyen az U17- es és U20-as magyar válogatottak ellenfele Oroszország és Ausztrália U20-as együttese lesz. Mihók Attila augusztus 5-én, a kupa tapasztalatait is figyelembe véve szűkiti első körben a keretet. Ezt követően Görögországban a Pythia Kupa következik, végül a vb rajt előtt még egy hetet Dunaújvárosban tölt a csapat, ekkor dől el, kik lesznek az utazók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!