Sport

2009.11.24. 03:28

Későn ébredt a Rácalmás

DH - Győzelemmel búcsúzott a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Femol csoportjának az őszi szezonjától a Nagyvenyim gárdája.

nincs nev

Nagyvenyim - Rácalmás 2-1 (1-1)

Nagyvenyim, 100 néző. Vezette: Koszorús István.

Már a második percben vezetést szereztek a hazaiak. Pap jobbról ívelt középre, de a kissé lecsúszott beadás a rácalmási kapuba hullott (1-0). A következő negyedórában eldönthette volna a mérkőzést a Nagyvenyim, de nem tudott élni a csapat a korai gól jelentette lélektani előnnyel. A játékrész közepén két hazai védő egymásra várt a kapu előterében, amit Antal egy közbelépés után góllal büntetett (1-1). A szünet után változatos játékot követően újra megszerezték a vezetést a venyimiek. Szöglet után Tóth fejese kipattant a vendégek hálóőréről, aki a duplázást is hárította. A kipattanó labda viszont Sárai elé került, akinek beívelése a kapuban kötött ki (2-1). A hajrában a vendégek hajtottak az egyenlítésért. Az előreívelt labdák veszélyesek voltak, de az eredmény nem változott.

A forduló további eredményei: Pusztaszabolcs - Mezőfalva 1-2 (1-0) Gól: Szabó N., ill. Tórizs, Szüsz. Kiállítva: Gábor, ill. Szilva, Schelbauer. Adony - Dég 3-1 (2-0) Gól: Bakos, Huszák, Králl, ill. Kovács Á. Mezőszilas - Iváncsa 2-5 (0-5) Gól: Parragi, Kiss M., ill. Nagy I., Kovács Z., Orosz, Simon, Barna. Kiállítva: Kovács Z. (Iváncsa). Lajoskomárom - Seregélyes 7-2 (3-1) Gól: Kleiber (3), Tóth M., Reichard (2), Ihász (öngól), ill. Boldog (2). Aba-Sárvíz - LMSK 3-0 (3-0) Gól: Gyuricza, Ilyés, Berengyán. Enying - Cece 1-2 (0-0) Gól: Scheff, illetve Klazer, Tóth. Sárbogárd - Szabadegyháza 1-2 (0-0) Gól: Böhm, illetve Jónás, Rapai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!