Sport

2017.03.27. 18:35

Tomasevicset leigazoljuk? - A jövő héten csokorban közlik az erősítéseket

Dunaújváros - Bombameglepetéssel felérő hír terjedt el a világhálón hétfőn. A balkan-handball. com megszellőztette, hogy esetleg, netán a szerb válogatott kapust Katarina Tomasevicset leigazolja a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia kézilabdacsapata.

Jankó Árpád

A kiváló kapusról tudni kell, hogy hetvenszeres szerb válogatott, és a Ferencváros kapusaként sokat tett annak érdekében, hogy az FTC 2015-ben megelőzze a Győri Audi ETO csapatát, és első helyet, bajnoki címet szerezzen nyolc év után a zöld-fehér együttes.

A sajtóhír elterjedése után természetesen lapunkat is érdekelte a hír igazságtartalma, hiszen a kapus Oguntoye Viktória térdműtét után lábadozik, és több hónapba is beletelik, amíg a Kohász kapusa ismét jelentkezhet játékra.

Katarina Tomasevics hetvenszer szerepelt a szerb válogatottban Fotó: hatharom.com

Katarina Tomasevics kislánya születése után térhet vissza a parkettára, amennyiben a hírből valódi szerződés lesz. Éppen ezért megkerestük Szemenyei Istvánt, a Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia ügyvezető igazgatóját. Ő a következő nyilatkozatot tette.

- A mi klubunkban eddig sem volt szokás, hogy az erősítéseket, az átigazolásokat egyenként jelentjük be, és szellőztetjük meg a szándékunkat. Ezután is ragaszkodunk a megszokott eljárásunkhoz. A külön-külön bejelentés helyett a következő idény szerződtetéseit a jövő héten tárjuk a nyilvánosság elé. Természetesen több átigazolást fogunk egyszerre bejelenteni.

A Dunaújvárosi Kohász csapata egyébként szerdán 18 órakor bajnoki mérkőzést játszik a Budaörs Handball csapatának csarnokában. A budaörsi együttes a tizedik helyen áll a tabellán. Tizenkét pontot gyűjtött eddig öt győzelemmel, két döntetlennel és tizenegy vereséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!