a tengerentúlról erősítenek

2019.06.03. 23:59

Kanadai kapus érkezik a DAB-hoz

A közelmúlt remek igazolásait követően ezúttal kapusposzton erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatának vezetése.

Agárdy Csaba

The Brooks Bandits' Garret Hughson (1) makes a save against the Spruce Grove Saints during first period AJHL action at Grant Fuhr Arena, in Spruce Grove Alta. on Friday April 15, 2016. Photo by David Bloom

Dunaújvárosban folytatja ugyanis pályafutását a 24 éves kanadai Garret Hughson, aki a kanadai egyetemi bajnokságban szereplő Lethbridge Pronghorns együttesétől érkezik az Acélbikákhoz – számolt be róla a klub honlapja. A 191 cm magas, 91 kg-os hálóőr szülővárosában, a kanadai Medicine Hat gárdájánál nevelkedett, majd 2012-től 2016-ig a Western Hockey League-ben szereplő amerikai Spokane Chiefs kapusa volt.

Hughson a csapat legújabb igazolása
Fotó: Calgary Herald

A 2015/16-os szezonban jégre lépett a Windsor Spitfires (OHL), és a Brooks Bandits (AJHL) együtteseiben, utóbbival bajnokságot nyert. Ezt követően került az USports egyetemi ligában szereplő Lethbridge Pronghorns gárdájához, amelynek első számú kapusa volt a legutóbbi három szezonban, s Acélbikáink vezetése azt reméli, Dunaújvárosban is jó teljesítménnyel segíti új együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában