Sport

2011.05.06. 02:27

K1, MMA és profibox Venyimen

Dunaújváros - A Ring Mix Promotion Kft. és a Sukothai Team Dunaújváros közös szervezésében szombaton Nagyvenyimen K1, MMA és profibox küzdősport gálát rendeznek szombaton délután.

Agárdy Csaba

- Szombaton Nagyvenyimen is egy különleges rendezvényt szeretnénk létrehozni. A tervünk az, hogy a Nagyvenyim Kupát a jövőben minden évben megrendezzük. A venyimi viadalon amatőrök és profik is a kötelek közé lépnek. Több különleges színfoltja lesz a rendezvénynek, az egyik Kovács Richárd, aki nagyvenyimi és a gála főmérkőzését vívja majd profi ökölvívásban - tudtuk meg Rozman Istvántól, a Sukothai elnökétől.

A programban amatőr K1 és kick box szabályrendszerű mérkőzések, MMA amatőr és profi mérkőzések, nemzetközi és nemzeti férfi profibox mérkőzések lesznek. A gálán a magyar sportolók mellett Olaszország és Románia is képviselteti magát.

A Sukothai Team Dunaújváros csapata: Kovács Richárd (profibox), Kovács György (profibox), Takács László (profibox), Gáspár Norbert (bemutató boxmérkőzés), Szappanos Dávid (low-kick), Czobor Zsolt (K1), Csizmadia Gábor (K1), Farkas Balázs (K1), Domján Róbert (K1).

Jó hír, hogy Rozman István, aki eddig a World Professional Kickboxing Council (WPKC) elnöke volt, 2011. januárjától a World Kickboxing Federation (WKF) európai igazgatója is lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!