Sport

2009.08.03. 02:28

Jót csatáztak a műfűliga résztvevői

Dunaújváros - A II. Dunaújvárosi Kispályás Labdarúgó Műfűliga harmadik fordulójában is a Hild Kollégium pályáján futballoztak az együttesek.

Jankó Árpád

Palermo- - Műkedvelők 6-5 (2-2) Gól: Vincze D.2, Berkes D.2, Mészáros, Sarok ill. Balaskó 4, Novinics.7 m párbaj: 3-2

Palermo: Jurinka, Hódos- Varga K., Berkes Zs. és D., Mészáros A., Vincze D., Kővári, Kontra, Sarok, Nagy A. Műkedvelők: Oláh- Garda, Lengyel A., Major, Matkovics, Balaskó, Zemankó, Domonkos, Novinics, Tarján. Az előzetes esélylatolgatás alapján a torna végső győzelme is ezen a mérkőzésen dőlt el, a kilátogató szurkolók nem is csalódtak, mert a műfűligák történetének egyik legjobb meccsét láthatták. Végig nyílt mérkőzésen a csapatok felváltva vezettek, a gólzáporos meccset végül az utolsó percekben fordító Palermo nyerte, a tornára megerősített Műkedvelők ellen és ezzel nagy lépést tett a ligagyőzelem felé.

Duna-viv- Euroszer 4-5 (1-3) Gól: Csordás 2, Takács, Szaksz ill. Hepp 3, Bartkó, Szabó I.

7 m párbaj: 3-2

Duna-VIV: Ifj. Futó, Szarka, Szaksz, Csordás, Takács, Kajári, Hatvany, Sallai Euroszer: Hadnagy - Szabó I., Bartkó, Lengyel L., Hepp, Szabó Z., Bibel, Szabó Simkó, Tóth Z.Ez is izgalmas meccs volt. Az első félidőben az Euroszer dominált, de a fordulás után a Duna-VIV összekapta magát és fordított, ám a végén csattant az ostor, és a címvédő nagy hajrában megszerezte első győzelmét.

Mekssz.extra.hu - Irapuato 1-8 (1-3) Gól: Suplicz ill. Zellei 3, Kovács P.2, Horváth G., Rauf, Sebestyén 7 m párbaj: 3-2.

Mekssz.extra.hu: Miklián, Volein, Zorimácz Á. és T., Bebesi, Kiss P., Magosi, Molnár G., Vincze Z., SupliczSima mérkőzés volt.

Irapuato: Strausz- Horváth G., Hegedűs, Molnár A., Rauf, Kovács P., Zellei, Boros Z., Sebestyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!