Sport

2009.11.04. 03:29

Jobb játék vendégként

DH - Úgy látszik, idegenben eredményesebben szerepel a Dunapentele gárdája. A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában ezúttal Előszálláson gyűjtötték be a bajnoki pontokat.

Dunaújvárosi Hírlap

Előszállás - Dunapentele 2-3 (1-2)

Előszállás, 100 néző. Vezette: Tóth László.

Az összecsapás hatodik percében az előszállási Balogh elcsípett egy rövid hazaadást, és a vendégek kapujába lőtt (1-0). Negyedórával később sarokrúgást követően Nagy B. egyenlített (1-1). Tíz perc múlva pedig már a penteleiek vezettek. Molnár keresztlabdáját Virág vette át, majd kicselezett egy védőt, és a hálóba vágta a játékszert (1-2). Szünet után is többet támadtak a vendégek. A játékrész közepén Virág beadását Nagy B. lőtte a hálóba (1-3). Ezután a penteleiek több cserét is végrehajtottak. Azok is szerephez jutottak, akik eddigi találkozókon kevesebb játéklehetőséget kaptak. Ennek következtében az előszállásiak öt perccel a befejezés előtt szépíteni tudtak. Németh húsz méteres lövését a vendégek portása bevédte (2-3). A bajnokság őszi fordulójában rapszodikusan szereplő Dunapentele ezúttal a jobbik arcát mutatta. Igaz, több helyzetet kihagytak, de magabiztos győzelmük nem forgott veszélyben.

A forduló további eredményei: Perkáta - Besnyő 0-2 (0-0) Gól: Farkas, Lepsényi. Nagylók - Kulcs 4-4 (1-2) Gól: Horváth I. (2), Lendvai, Nagy Z., ill. Tóth L., Radnó, Morva, Mészáros. Mezőkomárom - Sárszentágota 1-5 (1-3) Gól: Márkus, ill. Magyar, Kuczi, Kovács F. (2), Csere. Vajta - Soponya 3-2 (1-1) Gól: Rupa, Fekete, Márta, ill. Simon, Sárempek. Kiállítva: Babai Szabolcs (Soponya). Tác-Csősz - Alap 4-0 (2-0) Gól: Mukrányi (2), Kovács J., Nagy R. A Zichyújfalu - Kisapostag mérkőzés elmaradt, mert a vendégek létszámhiány miatt nem tudtak elutazni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!