Sport

2009.08.22. 02:29

Izgalmas meccsek homokon

Dunaújváros - Augusztus 20-án a Szalki-sziget felújított homokos pályáján második alkalommal rendezte meg az ifjúsági és sportbizottság, valamint a Carissa SE a starndfoci Szent István Kupát.

Gróf András

Az A csoportban a papírformának megfelelően alakult a végeredmény: 1. Alba Volán 9 pont, 2. Korfu DGKÖ 6 pont, 3. Füredi Panzió 3 pont, 4. All Star 0 pont.

A B csoportban annál izgalmasabban, és érdekesebben alakult ki a végső sorrend: 1. Ellenfél 6 pont ( 4), 2. Varázs Kép 6 pont (2), 3. Frank City 6 pont (1), 4. Jaffa-szünet 0 pont.

A 7-8. helyért: Jaffa-szünet - All Star 3-0.

Ezután rendezték meg a két elődöntőt: Korfu - Ellenfél 4-3, Alba Volán - Varázs Kép 5-1.

Az 5-6. helyért: Füredi Panzió - Frank City 5-2.

A 3-4. helyért: Ellenfél - Varázs Kép 4-2.

A döntő: Korfu DGKÖ - Alba Volán 5-1.

A csoportban már találkozott egymással a két csapat, akkor 5-1-re a Volán nyert. Ezúttal a Korfu kezdte jobban a mérkőzést, és már az elején Huber hatalmas góljaival 2-0-ra elhúzott. A szünetben 3-1 volt az állás. A végjátékban azután Huber és Král beállította a végeredményt.

Különdíjak: Szili Zoltán (Alba Volán) legtechnikásabb játékos, Brindza Csaba (Varázs Kép) legjobb kapus, Huber Balázs (Korfu) 7 gól gólkirály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!