Sport

2010.06.09. 02:28

Izgalmas bajnoki hajrá

Dunaújváros - Rendkívül kiélezett csatában csak a végjátékban dőlt el a bajnoki cím sorsa a Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában.

Gróf András

Sárszentágota - Kulcs 0-2 (0-1)

Sárszentágota, 200 néző. Vezette: Makk László (Horváth II. J., Szabó Z.).

 

Sárszentágota: Kovács Zs. - Kalapács, Fazekas, Magyar, Tóth L., Beke, Vinklár, Álló (Tóth P.), Molnár (Bagin), Kuczi, Krajcsovics. Edző: Szabó László.

 

Kulcs: Papp S. - Fehér K. (Papp P.), Fehér R., Radnó Zs. (Dobos), Radnó Gy., Bódi, Varjú, Mészáros, Peredi (Fekete), Simon, Hadnagy (Posch Z.). Edző: Boncz Gábor.

 

Az időjárás miatt elmaradt, az elmúlt hétvégén bepótolt tizenötödik fordulóban igazi ki-ki meccset játszott egymással a két csapat, hiszen a három pont bajnoki címet jelentett. Döntetlen a listavezető vajtaiaknak kedvezett volna, mert ők már lejátszották a Perkáta elleni találkozót. Az összecsapás 33. percében Fehér R. szerzett vezetést a vendégeknek (0-1). A játékrész lefújása előtt Fazekast és Mészárost is kiállította a játékvezető. Fordulás után a 69. percben Simon növelte a kulcsiak előnyét (0-2). Az izgalmas véghajrában Magyar is piros lapot kapott. Idegenbeli győzelmével a Kulcs megszerezte a bajnoki címet. Érdekesség, hogy csupán a bepótolt forduló után állhattak a dobogó legfelső fokára.

 

További eredmények: Zichyújfalu - Dunapentele 7-0, góllövő: Rigó (4), Káplár, Winklár, Szegi. Nagylók - Kisapostag 5-1, góllövő: Nagy Z., Killer (2), Bakos, Tóth L., illetve Schneider. Előszállás - Besnyő 4-0, góllövő: Puskás, Felföldi, Lelki, Kovács Zs. Mezőkomárom - Alap 1-5, góllövő: Bellér, illetve Fenekes (2), Major (3). Tác-Csősz - Soponya 3-3, gól.: Pál, Nagy R., Kovács J., illetve Simon, Babai, Farkas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!