labdarúgás

2019.10.19. 11:00

Itthon folytatni az eddigi jó sorozatot

Az NB III közép csoportjának tizenegyedik fordulójában vasárnap 17 órakor a Budapest Honvéd-MFA II együttesét fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

Lőrincz Emil vezetőedző együttese három győztes találkozót követően készül erre az összecsapásra.

– Kecskeméten egy rendkívül stabil csapatvédekezésből próbáltunk minél hamarabb labdát szerezni, ami egész meccsen jól működött. A mostani ellenfelünk is jó formában van, az utóbbi időben jó eredményeket értek el. Azt várom, hogy vasárnap is megbízható lesz a védekezésünk, egységes csapatként játszunk majd. Bízom benne, hogy ezúttal a támadójátékunk hatékonyabb lesz. Úgy gondolom, hazai pályán mi vagyunk a találkozó esélyesei, de sokat kell tenni azért, hogy ez a végeredményben is meglátszódjon.

Csendes Péter és Lőrincz Emil hatékony támadójátékot vár
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A legutóbb győztes gólt szerző Csendes Péter is optimistán várja a kispestiek elleni mérkőzést:

– A társakkal arról beszéltünk ezen a héten, hogy ráléptünk egy olyan útra, amiről nem lenne szabad letérnünk. Itthon egyértelműen győzelemre fogunk játszani.

A forduló további párosítása: FC Dabas – THSE-Szabadkikötő, Dunaharaszti MTK – Pécsi MFC, Kozármisleny – Dabas-Gyón FC, Szekszárdi UFC – RKSK, Szentlőrinc – Monor, Kelen SC – Kecskeméti TE, Iváncsa – Taksony SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában