Sport

2017.08.24. 18:00

Itt a bajnokság harmadik fordulója: még bármi lehetséges!

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokságok harmadik fordulóját rendezik augusztus utolsó hétvégéjén.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Baracs együttese a múlt heti hazai vereséget követően szombaton idegenben lép majd pályára. Ellenfelük a két győzelemmel rajtoló Ercsi Kinizsi gárdája lesz. A baracsiak kezdő tizenegyéből biztosan hiányzik majd Polacsek Krisztián, akit három bajnoki összecsapásról tiltottak el a múlt heti piros lapja miatt. Vasárnap a még pont nélkül álló Mezőfalvára újabb nehéz feladat vár, hiszen a jó játékerőt képviselő Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában lépnek pályára. A vendégeknek is van eltiltottja, mivel az előző körben a második sárga lap után kiállított Vörös Balázs egymeccses eltiltást kapott. (Igaz, a mezőfalviak elmondása szerint az első sárga kártyánál nem ő követte el a szabálytalanságot, de ez a tény nem igazán érdekelte a játékvezetőt.) A forduló további párosítása a következő: Lajoskomárom - Tordas, Martonvásár - Polgárdi, Mór - Sárosd, Ikarus-Maroshegy - Sárbogárd, Enying - Bicske.

Egyre inkább belelendülnek a bajnoki küzdelmekben a megyei kiírásban részt vevő csapatok. Képünk a Kisapostag és a Lajoskomárom találkozóján készült Fotó: Ady Géza

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában szombaton rendezik a Kápolnásnyék - Rácalmás összecsapást. A rácalmásiak nem igazán kezdték jól a szezont, hiszen két vereséggel nyitottak, és még gólt sem szereztek. Legutóbb hazai környezetben kaptak ki hét góllal a jelenleg listavezető Kisláng-Telmex együttesétől. Ezúttal sem ők a találkozó esélyesei. A jó rajtot követően vasárnap Kislángra utazik a Nagykarácsony együttese, ahol bravúr lenne még a pontszerzés is. A létszámgondokkal küzdő adonyiak az elmúlt heti seregélyesi pontszerzést követően Kálozon is kiegyeznének egy hasonló eredménnyel. A forduló további mérkőzései: Pusztaszabolcs - Besnyő-Iváncsa II, Vajta - Aba-Sárvíz, Sárbogárd II - Szabadegyháza, LMSK Cobra Sport - MPF Ráckeresztúr, Seregélyes - Velence.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A remekül rajtoló, jelenleg 11-0-s gólkülönbséggel az élen álló Perkáta hazai környezetben, a Kisapostag ellen szeretné folytatni győzelmi sorozatát. A szintén hat ponttal induló Előszállásnak otthon nem jelenthet gondot a halovány rajtot vevő Nagylók legyőzése. Kiegyenlített összecsapásnak ígérkezik a Kulcs mezőszilasi vendégjátéka. A nagyvenyimiek két 4-0-ás meccset játszottak eddig. Igaz, Perkátán ennyire kaptak ki, majd a második fordulóban ilyen arányban nyertek otthon a Cece ellen. Kérdés, hogy ezúttal melyik arcukat mutatják majd. A forduló további mérkőzése: Cece - Lajoskomárom II, Sárszentágota - Alap. Minden összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!