Sport

2011.02.07. 03:29

Ismét kupagyőztesek

Dunaújváros - A Dab.Docler jégkorongozói pénteken az OB I-ben a Sapa Fehérvár farmcsapatát fogadták, és büntetőkkel 3-2-re győztek. A meccs után egy kis örömködésre várták a vezetők a szurkolókat.

Agárdy Csaba

A miskolci döntő óta pedig a fiúk hazai környezetben még nem játszottak, így a vezetők úgy gondolták, hogy a Sapa Fehérvár II ellen a rendes játékidőben megszerzik az Acélbikák a győzelmet, és a meccs után jöhet egy jó kis buli.

Az ünnep persze nem maradt el, és azzal kezdődött, hogy Kiss Norbert a szurkolók nevében újra átadta a kupát, majd a DF floorball-csapata köszöntötte a fiúkat. (A floorballosok és a hokisok között remek a kapcsolat. Ha a jégkorongozók ráérnek, kiegészítő sportként ők is szívesen űzik ezt a sportágat.)

A folytatásban azután a szurkolók is a jégre tódulhattak, és közös fotókat készíthettek a játékosokkal. Az egészen kicsi gyerekektől, a csinos hölgyeken keresztül a meglett férfiakig sokan éltek ezzel a lehetőséggel. (Ekkor már nyoma sem volt a drukkerek hangulatában a Sapa elleni meccs kínlódásának.) Miután mindenki kedvére kifotózta magát, a csapat a drukkereket egy ízletes pörköltre és néhány pohár italra látta vendégül.

Tegnapra azonban már mindez nagyon is a múlté volt, hiszen az Acélbikák a Ferencváros otthonában - lapzártánk után - folytatták bajnoki szereplésüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!