Sport

2017.03.10. 21:40

Ismét főszerepben a kicsik - Szombaton és vasárnap az U8-as korosztály tornája következik

Dunaújváros - A múlt heti gyerek-világbajnokság után ma és holnap ismét benépesül a jégcsarnok, ezúttal az U8-as korosztály számára kiírt nemzetközi tornán léphetnek pályára a jövő reménységei.

Gallai Péter

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg a Steel Bulls Kupát, amelyre ezúttal tizennégy csapat nevezett. A magyar klubok mellett szlovák és cseh együttesek is érkeznek. Természetesen jégre lépnek a hazai gyerekek is, Dunaújvárost két csapat képviseli majd.

A lebonyolítás szerint a mezőnyt két hetes csoportra osztották, a küzdelmek ma 8 órakor rajtolnak, majd vasárnap délután következnek a helyosztók a csoportok első négy-négy helyezettje között és az éremcsaták. Az eredményhirdetés a tervek szerint vasárnap este 17.30 órakor kezdődik.

A múlt héten vasárnap az U10-es korosztály tornáját rendezték
Fotó: Zsedrovits Enikő

A sorsolás alapján az A csoportban a cseh Decin, a Győr, a Dunaújváros B, a szlovák Ruzinov A, az Ifj. Ocskay G. JA, az UTE, és a szlovák Nyitra szerepel.

A B csoportban a Dunaújváros A mellett a Ruzinov B, a szlovák Levice, a Vasas, a cseh Jicin, a Pólus Budapest, valamint a szlovákiai Nové Zámky méri össze erejét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!