Sport

2017.03.15. 17:15

Ismét a Berettyóújfalu - Öt napon belül másodszor utaznak az újvárosiak

Dunaújváros - Hétfőn az MVFC-Berettyóújfalu otthonában fejezte be az NB I-es bajnokság alapszakaszát a Dunaferr-DUE-Renalpin FC futsal együttese, és pénteken 18.30 órakor ugyanott kezdi a rájátszást.

Gróf András

A hétfői összecsapásra tartalékos összeállításban utazott el az újvárosi együttes, hiszen különböző okok miatt hiányzott Fekete Róbert, Németh Péter, Klacsák Bence és Varga Csaba. Igaz, a sérüléséből felépülő Hosszú Ádám már a keret tagja volt. Összességében érezhető volt, hogy ez a mérkőzés a vendéglátók számára fontosabb, hiszen a Dunaferr biztos másodikként érkezett a Hajdú-Bihar megyei településre, ám a hazaiaknak szükségük volt a pontokra. Végül az MVFC-Berettyóújfalu gárdája a 3-0-ás sikerrel bebiztosította harmadik helyét az alapszakaszban. A versenykiírás szerint az első hat helyezett együttes jutott a felsőházi rájátszásba, ahol az alapszakasz helyezései után kapott pontok alapján jelenleg következő a sorrend: 1. Rába ETO 7 p., 2. Dunaferr-DUE-Renalpin FC 5 p., 3. MVFC-Berettyóújfalu 4 p., 4. FC Veszprém 3 p., 5. Aramis SE 2 p., 6. Swietelsky Haladás VSE 1 p.

A Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese a második helyen zárta a 2016/2017. évi futsal bajnokság alapszakaszát Fotó: Ady Géza

A Magyar Labdarúgó Szövetségben kedden már el is készítették a rájátszás sorsolását. A szerencse ezúttal nem kedvezett a dunaújvárosiaknak, hiszen pénteken ismét az MVFC-Berettyóújfaluhoz kell utazniuk. Ez azonban egy teljesen más mérkőzés lesz. Erre a találkozóra a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese már teljes kerettel utazik majd, ami garancia a sokkal jobb eredményre. A felsőház első fordulójának alábbi két összecsapását hétfőn rendezik: Rába ETO - FC Veszprém, Aramis SE - Swietelsky-Haladás VSE.

A dunaújvárosiak számára a felsőházi rájátszás további menetrendje a következőképpen alakul: Dunaferr-DUE-Renalpin FC - Rába ETO (március 24. 19 óra), FC Veszprém - Dunaferr-DUE-Renalpin FC (április 24. 18.30 óra), Swietelsky-Haladás VSE - Dunaferr-DUE-Renalpin FC (május 1. 18.15 óra), Dunaferr-DUE-Renalpin FC - Aramis SE (május 8. 19 óra), Dunaferr-DUE-Renalpin FC - MVFC-Berettyóújfalu (május 15. 19 óra), Rába ETO - Dunaferr-DUE-Renalpin FC (május 22. 18.30 óra), Dunaferr-DUE-Renalpin FC - FC Veszprém (május 29. 19 óra), Dunaferr-DUE-Renalpin FC - Swietelsky-Haladás VSE (június 2. 19 óra), Aramis SE - Dunaferr-DUE-Renalpin FC (június 5.18.40 óra).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!