Négy kategóriában versengenek a gyerekek

2019.10.27. 21:16

Iskolások bajnoksága

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség gyermek és ifjúsági bizottsága tavaly indította útjára a Suli Foci Kupát a dunaújvárosi és környékbeli általános iskolás csapatok számára.

Gallai Péter

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

A tornán ezúttal is négy korcsoportban küzdenek meg egymással a résztvevők.

Az I-II. korosztály számára október közepén rendezték meg az első fordulót a Panoráma úti sportcentrumban. Ahol az előbbieknél a Vasvári iskola 1-es csapata győzött, a Perkáta és a Kulcs előtt. Legjobb játékos: Kanyó Csaba (Vasvári). Legjobb kapus: Szintai Bence (Kulcs). Gólkirály: Kiss Dániel (Perkáta). DLSZ+ díj: Csáki Milán (Vasvári). MLSZ fair play díj: Nagyvenyim csapata.

Az idősebbek között pedig az Arany iskola 2-es együttese végzett az élen, a Vasvári 2 és a Gárdonyi előtt. Legjobb játékos: Szombati Gergő (Arany). Legjobb kapus: Molnár Bertalan (Arany). Gólkirály: Szűcs Balázs (Vasvári). DLSZ+ díj: Zemankó Nathán (Móricz). MLSZ fair play díj: 4. Nagyvenyim csapata.

Az idősebbek fordulóját a múlt héten rendezték meg
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A III. és IV. korcsoportban múlt héten rendezték meg a fordulót, ahol az alábbi eredmények születtek. III. korcsoport: 1. Vasvári, 2. Mészöly, 3. Nagyvenyim. Gólkirály: Kanalas Attila (Vasvári). Legjobb játékos: Szalai Balázs (Mészöly). Legjobb kapus: Tóth Bálint (Nagyvenyim). DLSZ+ díj: Varga-Schneider Ildikó (Vasvári). Fair play díj: Papp Sándor (Kulcs).

IV. korcsoport: 1. Nagyvenyim, 2. Vasvári, 3. Móricz. Gólkirály: Péter Norbert (Móricz). Legjobb játékos: Gál Benedek (Dózsa). Legjobb kapus: Pincés Kamill (Nagyvenyim). DLSZ+ díj: Brezovszki Abigél (Móricz). Fair play díj: Vasvári iskola.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában