Sport

2009.06.22. 02:27

Ifjú jégkorongozók elismerése

Dunaújváros - A Dunaferr SE jégkorong-szakosztálya szombaton a hengermű szabadidőparkjában tartotta évzáró összejövetelét. A bajnoki bronzérmes kölyökcsapat most vehette át az érmeket.

Agárdy Csaba

A Dunaferr SE szupermini, mini-, előkészítő, kölyök-, serdülő, ifjúsági és junior csapatot üzemeltet , közel száz gyereket, illetve fiatalt foglalkoztatva. Az összejövetelen Erdély Zsolt szakosztályelnök elmondta, hét éve nem volt arra példa, hogy minden korosztályban nevezni tudtak, ezúttal ez megtörtént, így minden bajnokságban képviselteti magát ősszel a Dunaferr SE.

Azután az ebéd előtt Géczi Gábortól, a jégkorong-szövetség edzőbizottságának vezetőjétől a kölyökcsapat játékosai - Lajcs Marcell, Ragó Márton, Kéri Erik, Szepessy Bálint, Hamvai Szilárd, Mátyássy Bence, Nagy Péter, Hruby Gellért, Szepessy Máté, Erdély Csanád, Sági Martin, Pál Zalán, Lengyel Levente, Sándor Viktor, Nagy Milán, Nagy Márk, Krukk Balázs, Kovács Krisztián, Hegedűs Győző, Major Tamás, Venekei Márk, Kanyó Gabriella - átvették az érmeket a bajnoki harmadik helyért, amit az SC Csíkszereda és az Alba mögött értek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!