most mutasd meg

2019.04.04. 10:00

Ifjú Gorillákat toboroz az egyesület

Remekül kezdte a Divízió I-es bajnokság nyugati csoportjában a Dunaújváros Gorillaz amerikaifutball-csapata, hiszen két mérkőzésből két magabiztos sikert könyvelhettek el.

Gallai Péter

Az együttes szombati 35–0-ás sikere után újabb örömhír érkezett, a klub közösségi oldalán jelentették be, hogy új támogatójuknak köszönhetően immár „import” játékossal is erősíthetik keretet a szezon második felére. A WR/CB posztokon bevethető amerikai fiatalember, Jewel Fuchs New Yorkból érkezik Dunaújvárosba április végén. Az NCAA divison III-ban szereplő Yeshiva Maccabees 2017-es bajnokcsapatának tagjaként az év elkapójának választották a bajnokságban.

A Gorillák legutóbb a nagyvenyimi iskolában rendeztek toborzót
Fotó: Dunaújváros Gorillaz

A játékos 2018-ban a Cleveland Browns nyári táborát is megjárta, de nem járt szerencsével, tavaly pedig a mexikói Fundidores Tacos Monterrey csapatát erősítette.

Emellett folyamatos a klub toborzó programja is, a legutóbbi állomás Nagyvenyimen az iskolában volt. A Gorillák ezúton is köszönik az iskola vezetésének, valamint a testnevelő tanároknak, hogy lehetőséget kaptak sportáguk bemutatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában