Sport

2010.06.04. 02:29

Idegenben lehet bajnok a Kulcs gárdája

Dunaújváros - Az utolsó előtti forduló következik a Fejér megyei első és másodosztályú labdarúgó-bajnokságokban. A harmadosztály Déli csoportjában pedig az elmaradt 15. fordulót pótolják a csapatok.

Gróf András

A másodosztály Femol csoportjának szombati játéknapján rangadót rendeznek Szabadegyházán. A bajnokság második helyén álló hazaiakhoz, a harmadik adonyiak látogatnak. Az ősszel megosztozott a pontokon a két együttes. Ezúttal azonban a Szabadegyházának győzni kell, ha versenyben akar maradni az aranyéremért folytatott párharcban. Vasárnap az utolsó Nagyvenyim az Iváncsát fogadja. Igaz, a venyimiek az elmúlt fordulóban nyerni tudtak, de ezúttal a papírforma alapján nem sok esélyük van a bajnoki címre törő listavezető ellen. Mezőszilason próbál meg pontokat gyűjteni a Mezőfalva. Ez nem tűnik lehetetlen vállalkozásnak, hiszen tizenhárom pont különbség van a két együttes között a tabellán. Nehezebb feladat elé néz a Rácalmás, hiszen ők az élmezőnyhöz tartozó Aba-Sárvíz otthonába látogatnak.

A harmadosztály Déli csoportjában a tizenötödik fordulóból elmaradt mérkőzéseket pótolják a csapatok. Az eredeti játéknapon csak a Perkáta - Vajta (1-2) összecsapást tudták megrendezni. Szombaton Nagylókon fejeződik be a Kisapostag idei vesszőfutása. Másnap Sárszentágotán a dőlnek el a lényeges kérdések, ahol a kulcsiak vendégszerepelnek. Mindkét csapatnak 53 pontja van, aki győz, megelőzi a két pont előnnyel listavezető Vajtát, hiszen ők már nem gyarapíthatják pontjaik számát. A Dunapentele Zichyújfalun zárja a szezont, míg az Előszállás a besnyőieket fogadja.

A hétvégén minden összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!