Sport

2010.02.24. 03:29

Idegenben javíthatnak

Dunaújváros - A váratlan szombati hazai vereséget követően ma idegenben lép pályára a DF Elco női vízilabda-csapata. A Vodafon OB I-es bajnokságban az UVSE lesz az ellenfél.

Gróf András

- Már a mérkőzés előtt is adódott probléma, hiszen a csapatunk kezdő kapusa, Kasó Orsolya hetek óta tartó könyöksérülése miatt nem állhatott a kapuba. Védekezésben nem álltunk a helyzet magaslatán. Rengeteget hibáztunk indokolatlanul, amit az ellenfél rendre kihasznált, így sorra elkerülhető gólokat kaptunk. A helyzet kihasználásunk sem volt megfelelő, ez főleg az emberelőnyös szituációkban mutatkozott meg.

A középszakasz második fordulójában Hajós Alfréd Uszodában ma 16.30 órakor újra egy kellemetlen ellenfél vár a dunaújvárosiakra. Az UVSE gárdája az előző fordulóban úgy tudott győzni a BVSC ellen, hogy csak egy negyedet nyert meg. Egy alkalommal döntetlen volt az állás, míg kétszer a vasutasok nyerték a játékrészt. Természetesen arról a tényről sem feledkezhetünk meg, hogy a bajnokság alapszakaszának második fordulójában az újvárosiak pontot vesztettek az újpestiek otthonában. Ősszel a fővárosban ugyanis 10-10 volt a párosítás végeredménye.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!